James Snyder, starul din Harry Potter, a fost concediat de la Broadway, după acuzaţii de conduită greşită

Actorul James Snyder, din „Harry Potter şi Copilul blestemat”, a fost concediat din producţia de pe Broadway în urma unei plângeri de comportament necorespunzător a unui co-star.

1036 afișări
Imaginea articolului James Snyder, starul din Harry Potter, a fost concediat de la Broadway, după acuzaţii de conduită greşită

Sursa foto: Hepta

Producătorii susţin că, în luna noiembrie, au primit o plângere de la o co-protagonistă împotriva lui Snyder, motiv pentru care i-au reziliat contractul imediat.
 
„Ne angajăm să promovăm un loc de muncă sigur şi incluziv, motiv pentru care avem politici şi proceduri solide la locul de muncă pentru toţi cei implicaţi în ‹‹Harry Potter şi Copilul Blestemat››”, au declarat producătorii pentru presă, notează New York Post.
 
Starul Harry Potter nu a răspuns, deocamdată, comentariilor legate de incident.
 
„Harry Potter şi Copilul Blestemat”, care a câştigat un premiu Tony pentru „cea mai bună piesă nouă din 2018”, îi prezintă pe Potter şi pe prietenii săi vrăjitori ca fiind adulţi.
 
Autor: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici