Jamie Foxx, agresat de un admirator fanatic

Actorul american Jamie Foxx a trebuit să se lupte cu un admirator fanatic, în camera lui de hotel, din Philadelphia, ulterior bărbatul fiind arestat şi pus sub acuzaţie pentru, printre altele, hărţuire şi jaf, informează cbs3.com.

21 afișări
Imaginea articolului Jamie Foxx, agresat de un admirator fanatic

Jamie Foxx, agresat de un admirator fanatic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un bărbat a fost arestat în urma acuzaţiei de hărţuire aduse de actorul Jamie Foxx, în timp ce starul american se afla în Philadelphia.

Actorul se afla în Philadelphia pentru filmările la cel mai recent proiect cinematografic al său, "Law Abiding Citizen", şi era cazat la AKA Hotel din Rittenhouse Square.

Potrivit unor surse, Steven Toliver, în vârstă de 49 de ani, a încercat de trei ori să pătrundă prin efracţie în camera de hotel a lui Jamie Foxx. Cele trei presupuse tentative ar fi avut loc pe 22 martie, 27 martie, respectiv 31 martie.

Aceeaşi sursă a declarat că, în timpul ultimei tentative, Jamie Foxx s-a luptat cu Steven Toliver şi a trebuit să îl împingă afară din cameră pe acesta, până în holul hotelului. Surse spun că admiratorul fanatic ar fi pretins că este producătorul muzical al cântăreţei Beyonce.

Agenţii de securitate însărcinaţi cu protecţia starului american l-au văzut din nou pe Steven Toliver în apropierea platourilor de filmare, la câteva zile după acest incident, şi au alertat imediat forţele de poliţie, care l-au arestat.

Admiratorul fanatic va trebui să răspundă mai multor capete de acuzare, inclusiv la acuzaţia de jaf. Aceleaşi surse au declarat pentru presa americană că, până în prezent, Steven Toliver a fost arestat de 24 de ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici