Jamie Foxx lansează un nou album (Video)

Actorul şi cântăreţul american Jamie Foxx a declarat că îşi doreşte ca noul său album, "Intuition", să aibă mai mult succes în topurile muzicale de specialitate decât precedentul său material discografic, "Unpredictable", care a fost câştigătorul a două discuri de platină, în 2005.

9 afișări
Imaginea articolului Jamie Foxx lansează un nou album (Video)

Jamie Foxx lansează un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Albumul "Intuition" are un tempo rapid, iar stilul abordat este cel al muzicii de club. "Oamenii ascultă acest disc şi sunt complet înnebuniţi după el", a declarat Foxx.

Foxx a lucrat doi ani la acest album, care va fi lansat pe 16 decembrie. La producerea acestui material discografic, vedeta a colaborat cu o serie de cântăreţi şi producători câştigători ai multor premii Grammy, printre care T.I., Kanye West, the-Dream and Tricky-Stewart, Ne-Yo, Fabolous, Timbaland.

Piesa "Number One", realizată în colaborare cu Lil Wayne, se bucură deja de un mare succes în cluburile americane, iar piesa "Blame It", în colaborare cu T-Pain, urmează să fie lansată la jumătatea lunii ianuarie.

"Cred că oamenii îşi doresc tot mai mult să colaboreze cu mine dacă muzica este implicată în acel proiect", a declarat Foxx, care a studiat pianul, graţie unei burse de care a beneficiat în tinereţe la United States International University.

Celebrul actor american a vorbit despre ideile preconcepute de care s-a lovit de-a lungul anilor, despre faptul că mulţi oameni considerau că muzica era doar un hobby pentru el, sau că... "a câştigat deja prea mult".

Foxx a mărturisit că oamenii au început să îl ia în serios abia după ce i-au ascultat înregistrările muzicale şi se declară optimist, fiind de părere că îi va fi mult mai uşor să găsească colaboratori pentru viitorul lui material discografic.

Foxx intenţionează să pornească într-un turneu de promovare pentru albumul "Intuition" la începutul primăverii 2009, după ce va termina filmările de la producţia "Law Abiding Citizen", o dramă în care va juca alături de Jerry Butler.

Foxx a câştigat premiul Academiei Americane de Film pentru cel mai bun actor în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", unde l-a interpretat pe Ray Charles.

Actorul, care a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi muzicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi.

Jamie Foxx and T.I -"Just like me"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici