Jane Fonda: Nu credeam că voi trece de vârsta de 30 de ani

Actriţa americană Jane Fonda, care a împlinit 80 de ani săptămâna trecută, a declarat într-un interviu pentru revista People că nu credea că va trece de vârsta de 30 de ani, din cauza unor probleme de sănătate, dar şi a abuzului de droguri, informează Reuters.

1675 afișări
Imaginea articolului Jane Fonda: Nu credeam că voi trece de vârsta de 30 de ani

Jane Fonda: Nu credeam că voi trece de vârsta de 30 de ani

"Am presupus că nu voi trăi foarte mult şi că voi muri singură şi din cauza unei dependenţe de ceva. Nu credeam că voi trăi atât de mult, că voi vibra şi voi fi sănătoasă şi voi munci (la o vârstă înaintată, n.r.). Mă simt recunoscătoare", a spus actriţa, care a împlinit 80 de ani pe 21 decembrie.

Mama ei s-a sinucis pe când actriţa avea 12 ani şi, în acelaşi an, tatăl ei, actorul Henry Fonda, s-a recăsătorit.

Jane Fonda a vorbit în trecut despre faptul că a suferit de bulimie, despre dependenţa de droguri şi despre faptul că a fost abuzată în copilărie.

Fonda a câştigat primul ei premiu Oscar în 1972, la vârsta de 35 de ani, pentru rolul din filmul "Klute", de Alan J. Pakula, iar cel de-al doilea l-a primit pentru partitura din drama "Întoarcerea acasă/ Coming Home", de Hal Ashby.

A devenit activistă, militând împotriva războiului şi pentru cauza femeilor, a lansat o serie de casete video cu exerciţii de fitness, în anii 1980, şi s-a căsătorit de trei ori.

"Sunt recunoscătoare pentru faptul că am devenit mai bună în cei 80 de ani. Nu-i mai judec atât de mult pe ceilalţi. Iert. Nu a fost întotdeauna aşa. Am muncit mult ca să devin mai bună ca om", a mai spus actriţa în interviul pentru revista People.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici