Probleme pentru Shakira. Motivul pentru care şi-a anulat turneul mondial

Starul muzicii pop Shakira, aflată într-un turneu mondial, şi-a anulat toate concertele din cauza unor probleme la coardele vocale şi spune că speră să revină pe scenă în luna iunie a anului viitor, transmite AFP.

5116 afișări
Imaginea articolului Probleme pentru Shakira. Motivul pentru care şi-a anulat turneul mondial

Probleme pentru Shakira. Motivul pentru care şi-a anulat turneul mondial

"Deşi am sperat să mă pot recupera la timp pentru a relua concertele în ianuarie, după ce am explorat mai multe opţiuni în ceea ce priveşte efectele, am acceptat că este vorba de o rană care pur şi simplu are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca", a scris Shakira într-un comunicat publicat pe site-ul său.

Cântăreaţa columbiană şi-a anulat concertele europene din "El Dorado World Tour" în noiembrie.

Artista spune că speră să reia turneul în iunie 2018, cu concerte în Europa, SUA şi America Latină. Turneul ar urma să se încheie pe 6 septembrie, în San Jose, California.

Shakira a debutat în 1991, cu albumul "Magia", şi a primit recunoaşterea în America Latină în 1995, cu al treilea album al său, "Pies Descalzos", şi cu single-uri precum "Donde Estas Corazon" şi "Estoy Aqui". Cel de-al patrulea material de studio, "Donde Estan Los Ladrones?" (1998), a avut succes şi în afara comunităţilor sud-americane, graţie unor piese precum "No Creo" şi "Ojos Asi". Cântăreaţa columbiană a lansat apoi un album în limba engleză, intitulat "Laundry Service" (2001), călcând astfel pe urmele unor artişti precum Enrique Iglesias şi Ricky Martin.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincţii, printre care două premii Grammy şi 13 Latin Grammy, şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell.

Printre cele mai reuşite colaborări ale cântăreţei au fost cele cu Beyonce şi Wyclef Jean, pentru piesele "Beautiful Liar" şi "Hips Don't Lie".

Cel mai recent album de studio al său, al 11-lea, intitulat "El Dorado", a fost lansat în mai 2017.

Albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici