Janet Jackson s-a despărţit de soţul său, omul de afaceri Wissam Al Mana

Cântăreaţa americană Janet Jackson, în vârstă de 50 de ani, s-a despărţit de soţul său, omul de afaceri Wissam Al Mana, la câteva luni după ce aceştia au devenit părinţii primului lor copil, băieţelul Eissa Al Mana, au declarat surse apropiate cuplului, potrivit contactmusic.com.

1129 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson s-a despărţit de soţul său, omul de afaceri Wissam Al Mana

Janet Jackson s-a despărţit de soţul său, omul de afaceri Wissam Al Mana

Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani s-a căsătorit cu omul de afaceri din Qatar, în vârstă de 42 de ani în 2012, iar cei doi au devenit părinţii fiului lor Eissa, pe 3 ianuarie, 2017, însă surse apropiate cuplului au declarat că căsnicia lor a luat sfârşit.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru Mail on Sunday: ''Din păcate, Janet şi Wissam au decis că relaţia lor nu mai funcţiona şi au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Sunt foarte ocupaţi dar hotărâţi să fie părinţi buni, chiar dacă s-au despărţit. Este o despărţire amiabilă, iar Eissa va locui alături de mama sa, care trăieşte în Londra.''

Janet a mai fost căsătorită în trecut de două ori. Ea a divorţat de James DeBarge în 1984, după un an de căsnicie, iar relaţia cu cel de-al doilea soţ, Rene Elizondo, s-a încheiat în 2000, după nouă ani de căsnicie.

După naşterea lui Eissa, Janet şi Wissam au petrecut mult timp la casa lor alături de fiul acestora, fără a primi prea mulţi vizitatori. ''Janet şi copilul sunt bine. A angajat ajutoare în casă, iar soţul i-a fost mereu alături. A fost o sarcină dificilă, dar este binecuvântată şi are un bebeluş sănătos. Are doctori minunaţi.”, a spus un prieten al cântăreţei.

''Doar membrii apropiaţi ai familiei i-au văzut copilul. E entuziasmată să fie mamă. E îndrăgostită total de bebeluş şi petrece mult timp alături de el'', a mai spus acesta.

În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de omul de afaceri Wissam Al Mana.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici