Janet Jackson şi Jermaine Dupri s-au despărţit

Janet Jackson, sora regretatului Michael Jackson, şi iubitul ei, producătorul Jermaine Dupri, s-au despărţit, motivul rupturii fiind că artista se simţea sufocată de acesta, informează femalefirst.co.uk.

151 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson şi Jermaine Dupri s-au despărţit

Janet Jackson şi Jermaine Dupri s-au despărţit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ar trebui să combini afacerile cu plăcerea. Janet simte că vieţile lor sunt prea legate şi că ar trebui să ţină lucrurile separate", a declarat, pentru Us Weekly, un prieten comun al cuplului.

"Îşi duceau vieţile în direcţii diferite de ceva vreme", a precizat o altă sursă apropiată celor doi.

Totodată, se speculează că Janet Jackson - a cărei relaţie cu Dupri a început în 2002 - s-a săturat de personalitatea dezinvoltă a producătorului. "Lui Jermaine îi place să iasă în lume, să discute cu toată lumea, iar Janet este mult mai timidă", a spus o sursă.

Pe de altă parte, cântăreaţa trece printr-o perioadă grea, fiind devastată de moartea bruscă a fratelui său, Michael Jackson, pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, şi încearcă să îşi păstreze puterile pentru a fi alături de cei trei copii ai acestuia, Prince Michael I, Paris şi Prince Michael II.

"Janet este coloana vertebrală a familiei. Este ocupată să aibă grijă de copii, în timp ce îşi revine, după ce l-a pierdut pe fratele său. După cum ştie toată lumea, ea şi Michael erau foarte apropiaţi", a explicat o sursă apropiată familiei.

Janet Jackson, în vârstă de 43 de ani, s-a măritat pentru prima dată în 1984, cu prietenul său de atunci, cântăreţul James De Barge, familia obligând-o ulterior să anuleze căsătoria. Coregraful Rene Elizondo a fost cel de-al doilea soţ al ei, în perioada 1991-2000. Despre acest mariaj s-a aflat abia când cei doi au depus actele de divorţ, în 1999.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici