Japonia: O contabilă a furat echivalentul a 750.000 de euro pentru logodnicul ei virtual

O contabilă din Japonia a furat 120 milioane de yeni de la firma la care lucra pentru a-i trimite banii logodnicului său "virtual" care susţinea că are nevoie de bani pentru a-şi îngriji mama.

1 afișare
Imaginea articolului Japonia: O contabilă a furat echivalentul a 750.000 de euro pentru logodnicul ei virtual

Japonia: O contabilă a furat echivalentul a 750.000 de euro pentru logodnicul ei virtual

Contabila, care are 30 de ani, l-a întâlnit pe bărbat pe internet în 2001, însă nu l-a văzut niciodată, înainte ca justiţia să îi aducă împreună la sfârşitul lui octombrie.

Japonezul, în vârstă de 32 de ani, i-a trimis o fotografie a unui alt bărbat, mai frumos, cei doi vorbind doar la telefon şi prin e-mail. El i-a cerut bani la scurt timp după ce s-au cunoscut, spunându-i că trebuie să o îngrijească pe mama sa bolnavă, potrivit cotidianului Yomiuri, citat de AFP.

Victima i-a trimis toţi banii pe care îi avea, apoi a început să se împrumute, pentru ca în final să fure de la compania de transport la care lucra drept contabilă. "Credeam că el nu mă va mai iubi dacă refuzam să îl împrumut banii", a declarat aceasta poliţiei.

"Amantul" avea mare nevoie de bani, însă nu pentru a-şi îngriji mama, ci pentru a duce o viaţă de desfrâu. Ambii au fost arestaţi, fiind acuzaţi de poliţie de furtul a sumei de 120 de milioane de yeni, echivalentul a 750.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici