Jared Leto a distribuit imaginile care surprind momentul în care era să moară pe munte

Jared Leto, solistul Thirty Second To Mars a distribuit imaginile care surprind momentul în care era să moară pe munte, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica trupei în playlistul zilei.

11070 afișări
Imaginea articolului Jared Leto a distribuit imaginile care surprind momentul în care era să moară pe munte

Sursa foto: Twitter @JaredLeto

Jared Leto a postat online imaginile surprinse în timpul accidentului care i-a pus în pericol viaţa:

”N-aş vrea să sune dramatic, dar azi era să mor. Am căzut în timp ce escaladam stânci cu Alex Honnold, la Red Rock. M-am uitat în sus şi am văzut că stânca tăia coarda iar eu atârnam la peste 180 de m în aer. Îmi amintesc cum mă uitam la pământul de sub mine”, a scris Leto.

Artistul a publicat şi un videoclip care surprinde reacţia sa din momentele de după cădere. ”A fost un moment ciudat, nu atât frică, cât concentrare şi o uşoară tristeţe. Adrenalina a venit pe urmă, când am coborât de pe perete. Dar am reuşit şi n-am dat colţul”, a explicat Jared Leto.

Leto şi trupa pe care o are cu fratele său, 30 Seconds to Mars, organizează în luna august un festival pe insula croată Obonjan, un eveniment intitulat ”Mars Island”.

Piesele Thirty Second To Mars se aud la Smart Radio. Playlistul poate fi accesat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici