Jared Leto e din nou Joker

  • Actorul Jared Leto îl va juca din nou pe Joker anul viitor, după rolul din Suicide Squad (2016)
  • Joker se alătură unei noi variante a filmului DC Justice League, pe care o vei putea vedea anul viitor în patru părţi, pe HBO Max
  • Leto a mai jucat în Requiem for a Dream, Fight Club şi Mr. Nobody. El este şi solistul trupei rock 30 Seconds to Mars
674 afișări
Imaginea articolului Jared Leto e din nou Joker

Jared Leto e din nou Joker

Jared Leto se întoarce în rolul lui Joker în Justice League-ul lui Zack Snyder. Regizorul, care a părăsit iniţial proiectul înainte să termine producţia, din cauza unei tragedii în familie, îţi aduce anul viitor o nouă variantă a filmului din 2017. Fanii curioşi au făcut petiţii peste petiţii, cerând ca filmul să fie refăcut de Snyder. Şi uite că HBO Max le îndeplineşte acum dorinţa.

Joker nu a apărut deloc în filmul original, deci probabil versiunea regizorului va arăta destul de diferit. Jared Leto li se alătură lui Ben Affleck, Ray Fisher şi Amber Heard pe platourile de filmare pentru scenele adiţionale. El a jucat rolul lui Joker în Suicide Squad, din 2016.

Vei putea vedea "Zack Snyder's Justice League" pe HBO Max anul viitor, sub forma a patru episoade.






 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici