Jared Leto va juca rolul principal într-o nouă versiune a thriller-ului "Interviu cu un vampir" - VIDEO

Scenaristul/ producătorul de filme Josh Boone, care a regizat în 2014 "The Fault in Our Stars", ecranizează romanele lui Anne Rice "Interview with The Vampire" şi "The Vampire Lestat" într-un nou film intitulat "Cronicile vampirilor", în care actorul Jared Leto va juca rolul vampirului Lestat.

919 afișări
Imaginea articolului Jared Leto va juca rolul principal într-o nouă versiune a thriller-ului "Interviu cu un vampir" - VIDEO

Jared Leto va juca rolul principal într-o nouă versiune a thriller-ului "Interviu cu un vampir" (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Rolul lui Lestat, vampirul însetat de sânge, a devenit celebru în filmul original din 1994 prin interpretarea lui Tom Cruise, care a jucat alături de Brad Pitt, Kirsten Dunst şi Christian Slater în peliculă.

În prezent, Boone a confirmat că acest rol va fi interpretat de Jared Leto într-o postare pe Twitter, informează contactmusic.com.

"Lestat - nu poate fi decât unul singur", a scris acesta alăturând textului o imagine a vedetei din "Dallas Buyers Club" .

Christopher Rice, fiul romancierei Anne Rice, a alimentat zvonurile postând pe Twitter mesajul: "Suntem foarte entuziasmaţi de acest lucru şi @JoshBooneMovies. Multe lucruri minunate urmează. Rămâneţi aproape."

Luna trecută, Boone a distribuit o fotografie a scenariului finalizat pe Instagram.com, confirmând că filmul a intrat în pre-producţie. Sprijinit de Universal Pictures şi de Imagine Entertainment, filmul încă nu are o dată de lansare.

Pe de altă parte, dacă Tom Cruise a jucat rolul vampirului Lestat, actorul Stuart Townsend care face parte din distribuţie, a jucat acelaşi rol în filmul din 2002 "Queen of the Damned", alături de cântăreaţa R&B singer Aaliyah.

Leto încă nu a făcut declaraţii cu privire la noul său rol. Acesta se află în plin turneu de promovare a filmului Suicide Squad, în care joacă rolul lui Joker alături de Will Smith, Margot Robbie şi Cara Delevingne. Filmul va fi lansat în august 2016.

Jared Leto şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie. Astfel, a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club - Sala de lupte/ Fight Club" şi "Camera de refugiu/ Panic Room", însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la "Recviem pentru un vis/ Requiem for a Dream". Ulterior, Jared Leto a renunţat la filme şi şi-a concentrat întreaga energie asupra trupei sale, 30 Seconds to Mars. Starul american a regizat documentarul despre trupa sa, intitulat "Artifact" (sub pseudonimul Bartholomew Cubbins), iar acest film a câştigat premiul publicului la Festivalul de la Toronto din 2012.

Actorul Jared Leto a primit în 2014, premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul "Dallas Buyers Club".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici