Javier Bardem va juca într-o ecranizare după incidentul de la mina din Chile

Actorul spaniol Javier Bardem ar putea juca într-un film despre chilienii care sunt blocaţi într-o mină din San Jose, în deşertul Atacama, de aproape două luni, informează contactmusic.com.

92 afișări
Imaginea articolului Javier Bardem va juca într-o ecranizare după incidentul de la mina din Chile

Javier Bardem va juca într-o ecranizare după incidentul de la mina din Chile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul recompensat cu premiul Oscar este favorit pentru rolul principal în acest film care va prezenta povestea celor 33 de chilieni blocaţi într-o mină de peste două luni şi care urmează să fie scoşi la suprafaţă în zilele următoare.

Producătorii filmului urmează să vorbească cu victimele pentru a prezenta şi versiunea lor despre această dramă.

Oamenii au rămas blocaţi într-o mină din San Jose pe 5 august, primul contact cu ei fiind stabilit la 17 zile după tragedie. Minerii vor fi scoşi la suprafaţă în cursul zilelor următoare, printr-un tunel de salvare care are o lungime de 622 de metri.

Ministrul chilian al Minelor, Laurence Golborne, a declarat că, deşi nu se poate exclude posibilitatea unui accident în cursul operaţiunilor de salvare, puţul de evacuare se află "în foarte bune condiţii". Potrivit presei internaţionale, operaţiunea de salvare va debuta pe 13 octombrie.

Javier Bardem este un actor spaniol de succes, cu o filmografie bogată. De-a lungul anilor, el a fost de două ori nominalizat la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas" (2001) şi "Marea dinlăuntru" (2005).

De asemenea, Bardem a fost recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni" (2008). Javier Bardem a jucat recent în "Vicky Cristina Barcelona" (2008), în regia lui Woody Allen, şi "Biutiful" (2010), de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici