Jay-Z şi Mary J. Blige vor începe un turneu împreună, în martie

Rapper-ul Jay-Z şi cântăreaţa Mary J. Blige vor începe un turneu împreună, în luna martie, primul concert urmând să aibă loc la Miami.

1 afișare
Imaginea articolului Jay-Z şi Mary J. Blige vor începe un turneu împreună, în martie

Jay-Z şi Mary J. Blige vor începe un turneu împreună, în martie

Jay-Z şi Mary J.Blige, "regina stilurilor hip hop şi soul", vor susţine primul concert din cadrul turneului pe 22 martie, la Miami, în Florida, informează accesshollywood.com. Turneul va cuprinde diverse locaţii din America, de la Wachovia Center, din Philadelphia, până la Hollywood Bowl, din Los Angeles.

Potrivit organizatorului de concerte Pollstar, până în prezent au fost stabilite datele a doar zece concerte, în următoarele săptămâni urmând să fie publicate mai multe detalii. De asemenea, Billboard a anunţat că biletele pentru concerte vor fi puse în vânzare pe 15 februarie.

Prima colaborare dintre cei doi artişti a fost piesa "Can’t Knock The Hustle", lansată în 1996.

Jay-Z, al cărui nume real este Shawn Carter, este unul dintre cei mai de succes artişti rap din ultimii zece ani. Printre hiturile sale se numără "Hard Knock Life", "Dirt Off Your Shoulder" şi "Girls, Girls, Girls". Rapper-ul a anunţat în 2003 că se retrage, după ce a lansat "The Black Album". Anul următor a devenit şef al studioului de înregistrări Def Jam, care lucrează cu artişti de marcă precum Kanye West, The Roots şi Ludacris.

Blige, în vârstă de 36 de ani, a lansat pe piaţă şapte albume care au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale pe parcursul celor 15 ani de carieră. Cel mai recent album, lansat în 2006, se numeşte "The Breakthrough".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici