Jean Paul Belmondo s-ar putea întoarce pe marile ecrane

Actorul francez Jean Paul Belmondo s-ar putea întoarce pe marile ecrane, la şase ani după ce a ieşit la pensie din motive medicale, cu un rol principal într-un remake după un film care a fost realizat de Vittorio de Sica, informează allocine.fr.

4 afișări
Imaginea articolului Jean Paul Belmondo s-ar putea întoarce pe marile ecrane

Jean Paul Belmondo s-ar putea întoarce pe marile ecrane după şase ani de la retragere

Bébel, aşa cum este cunoscut în ţara sa, ar putea juca rolul principal din remake-ul filmului "Umberto D.", care a fost realizat de Vittorio de Sica în 1952.

Belmondo ar interpreta rolul unui profesor ieşit la pensie, rămas fără un acoperiş deasupra capului, care vrea să-şi pună capăt zilelor, dar renunţă în ultimul moment ca să nu-şi lase câinele singur pe lume. Fostul profesor încearcă să supravieţuiască, deşi dispune de extrem de puţine resurse financiare. În filmul original, personajul a fost jucat de Carlo Battisti.

Realizarea noii versiuni a filmului a fost încredinţată actorului Francis Huster, un nume cunoscut mai mult în televiziune datorită unor seriale de succes precum "Stăpânul zodiacului" şi "Judecătorul şi bodyguard-ul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici