Jennifer Lopez a confirmat că este însărcinată

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez a confirmat, miercuri seara, în timpul unui concert susţinut la Miami, în Statele Unite, că ea şi soţul său, cântăreţul Marc Antony, aşteaptă primul lor copil, informează entertainmentwise.com.

11 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a confirmat că este însărcinată

Jennifer Lopez a confirmat că este însărcinată

"Marc şi cu mine aşteptăm un copil", a declarat Lopez mulţimii de spectatori veniţi la concertul din Miami.

După anunţul acestei veşti, pe care o bănuia aproape toată lumea, Anthony a sărutat abdomenul lui Lopez.

"Nu ştiam că avea de gând să anunţe acest lucru", a declarat Anthony.

Lopez, în vârstă de 38 ani, nu a spus când trebuie să nască.

Lopez şi Anthony, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în 2004. Acesta este primul copil al divei latino şi al patrulea al lui Anthony.

Săptămâna trecută, sarcina lui Jennifer Lopez a fost confirmată, din întâmplare, de Roberto Cavalli, designerul ţinutelor de scenă ale cântăreţei.

Întrebat ce tip de haine creează pentru clientele sale celebre, Cavalli a replicat: "Ei bine, Jennifer Lopez, în acest moment, cere haine speciale, pentru că este însărcinată".

"Este foarte complicat, pentru că ia proporţii pe zi ce trece", a declarat Cavalli pentru revista People. Cavalli a spus că a creat foarte multe ţinute largi pentru cântăreaţă, care în prezent este în turneu împreună cu Marc Anthony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici