Jennifer Lopez are un nou iubit. Cu cine se întâlneşte vedeta după divorţul de Marc Anthony - FOTO

Jennifer Lopez este din nou îndrăgostită şi are o nouă relaţie, la doar câteva luni de la divorţul de Marc Anthony.

5320 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez are un nou iubit. Cu cine se întâlneşte vedeta după divorţul de Marc Anthony - FOTO

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta în vârstă de 42 de ani are o relaţie cu Casper Smart, din Anaheim, California, unul dintre dansatorii săi. Se pare că cei doi se întâlnesc de mai multe săptămâni, după ce dansatorul a fost angajat pentru spectacolul vedetei la San Francisco, scrie dailymail.co.uk.

"Dansează într-un club din Los Angeles. Are succes la femei pentru că dansează la bustul gol", a declarat o sursă despre Casper Smart.

Smart a mai dansat pentru Beyonce şi era pe lista dansatorilor de rezervă pentru turneul "This Is It" al lui Michael Jackson.

Casper Smart a avut roluri mici şi în câteva filme: "Honey 2", "Step Up 3D".

Aceasta nu este pentru prima dată când Jennifer Lopez are o relaţie cu unul dintre dansatorii ei. Vedeta a fost căsătorită cu Chris Judd, care a apărut în videoclipul piesei "Love Don't Cost A Thing". După divorţul de Judd, Jennifer Lopez a avut o relaţie cu Ben Affleck, cu care a fost şi logodită, iar apoi a fost căsătorită cu Marc Anthony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici