Jennifer Lopez va juca rolul principal în serialul poliţist "Shades of Blue", produs de NBC

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez va interpreta rolul principal în serialul poliţist "Shades of Blue", a cărui producţie va începe în 2015, au anunţat reprezentanţi ai televiziunii americane NBC.

1118 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez va juca rolul principal în serialul poliţist "Shades of Blue", produs de NBC

Jennifer Lopez va juca rolul principal în serialul poliţist "Shades of Blue", produs de NBC (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, reprezentanţi ai postului NBC au afirmat că deja au comandat 13 episoade din acest serial a cărei producţie va începe în 2015, iar serialul va debuta în sezonul 2015-2016 al televiziunii, informează contactmusic.com.

Noul serial va fi produs de Jennifer Lopez şi Ryan Seacrest, colegul ei de la "American Idol". "Scenariul este atât de puternic şi ambiţios - de abia aşteptăm să o vedem pe Jennifer în acest rol remarcabil", a declarat Seacrest.

Totodată, reprezentanţii NBC şi-au exprimat entuziasmul privind includerea cântăreţei Jennifer Lopez în echipa de producţie a acestui serial.

Serialul "Shades of Blue" se concentrează pe Harlee Mccord, interpretată de Jennifer Lopez, o mamă singură devenită un poliţist corupt. Ea este recrutată de departamentul anti-corupţie al FBI pentru a lucra sub acoperire şi pentru a se reabilita.

Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990, cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!". Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici