Jennifer Rush a sosit la Arad, pentru concertul de sâmbătă seară

Solista Jennifer Rush, cunoscută mai ales pentru hitul "Power of love", a sosit, vineri seară, la Arad, fiind cazată la cel mai modern hotel din oraş, ea urmând să susţină, sâmbătă seară, un concert pe ştrandul "Neptun", care face parte din programul sărbătorii "Zilele Aradului".

4 afișări
Imaginea articolului Jennifer Rush a sosit la Arad, pentru concertul de sâmbătă seară

Jennifer Rush a sosit la Arad, pentru concertul de sâmbătă seară

Artista a fost cazată la Hotelul Continental şi, conform unor surse interne, a avut pretenţii doar legate de igienă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea ar fi insistat ca toate instalaţiile sanitare să fie curate şi dezinfectate, lenjeria să fie nouă şi să aibă suficiente prosoape noi. Vedeta a cerut şi o cabină curată şi exclusivă în zona scenei de concert. Nu a formulat niciun fel de pretenţii culinare pe perioada şederii, cerând doar apă minerală plată, ceai, lămâi, răcoritoare, fructe şi cafea.

Artista este însoţită de un staff format din 12 persoane şi a ajuns în ţară cu avionul, aterizând la Tmişoara în cursul după-amiezii.

Conform programului, Jennifer Rush va concerta în cel mai mare ştrand din România sâmbătă seară, după trupe româneşti consacrate, precum Sistem, Anna Lesko sau Bere Gratis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici