Jesse James s-a externat din clinica unde s-a tratat de dependenţa de sex

Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock, acuzat de infidelitate, s-a externat din clinica din Arizona (SUA) unde a încercat să se trateze de "câteva probleme personale", inclusiv de dependenţa de sex, informează contactmusic.com.

21 afișări
Imaginea articolului Jesse James s-a externat din clinica unde s-a tratat de dependenţa de sex

Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock, s-a externat din clinica unde s-a tratat de dependenţa de sex (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jesse James s-a internat într-o clinică din oraşul american Tucson pe 10 martie, după ce modelul Michelle McGee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu acesta, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock.

De atunci, alte două femei au declarat că au avut aventuri cu Jesse James, iar o patra presupusă amantă a afirmat că legătura lor a avut loc în timp ce cunoscutul mecanic de motociclete, devenit un adevărat star în Statele Unite ale Americii graţie unui reality show, era deja căsătorit.

Pe 29 martie, Hildie Katibah, purtătoarea de cuvânt a lui Jesse James, a confirmat că acesta s-a internat într-o clinică specializată în consiliere şi terapie, urmând să participe la un program de 31 de zile.

Tipul clinicii în care s-a internat Jesse James nu a fost dezvăluit în acest comunicat, însă site-urile TMZ şi Radar Online au afirmat că este vorba de una specializată în tratarea dependenţei de sex.

Jesse James a fost fotografiat, luni, în timp ce se întorcea la reşedinţa sa din California, iar aceste fotografii au fost postate pe site-ul TMZ.com.

Alte fotografii, postate pe acelaşi site, îl prezintă pe James fără verighetă, la doar câteva zile după ce Sandra Bullock a fost fotografiată, la rândul ei, în aceeaşi ipostază, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora despărţirea celor doi riscă să devină permanentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici