Jessica Alba, determinată să îşi înveţe fetiţele cultura mexicană. Ce sfaturi le dă mamelor

Jessica Alba, în vârstă de 34 de ani, are două fetiţe, Honor şi Haven, şi vrea să aducă rădăcinile mexicane ale familiei în stilul lor de viaţă, deoarece sunt înconjurate de prea mulţi oameni de Hollywood, scrie contactmusic.com.

526 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba, determinată să îşi înveţe fetiţele cultura mexicană. Ce sfaturi le dă mamelor

Jessica Alba, determinată să îşi înveţe fetiţele cultura mexicană (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Actriţa a fost crescută într-un mediu înconjurat de moştenirea culturală bogată a familiei sale, dar admite că este destul de dificil să le reamintească fetiţelor de unde provin de fapt.

"Am crescut cu bunicii mei mexicano-americani. Bunica mea era o femeie incredibil de puternică şi a avut o influenţă majoră asupra mea. Eram, de asemenea, înconjurată de unchii şi mătuşile mele la multe evenimente ale familiei", a declarat actriţa.

"Copiii mei nu au aceeaşi proximitate constantă, dar mă asigur că ştiu de unde se trag şi că petrec timp cu rudele lor, chiar dacă nu sunt înconjurate de ele în fiecare zi. Avem o cultură diferită în casă", a adăugat vedeta.

Actriţa insistă că fetiţele ei vor învăţa să vorbească în spaniolă.

"Ele ştiu să ceară besos (pupici) şi leche (lapte). Vor ajunge să fie cetăţeni globali şi vor avea nevoie să înţeleagă cât mai multe limbi, incluzând spaniola, pentru a putea face o diferenţă în lume".

În prezent o femeie de afaceri de succes, care conduce The Honest Company, Jessica Alba oferă sfaturi proaspetelor mămici, care vor să se întoarcă la muncă şi să îşi înceapă propria companie.

"Nu te lăsa copleşită încercând să faci totul deodată", a zis actriţa. "Gândeşte-te ce poţi face acum şi ce anume va dura mai mult timp".

De asemenea, Alba afirmă că timpul petrecut alături de familie şi prieteni este crucial pentru orice mamă modernă.

"Nu fi prea dură cu tine. Fă tot posibilul să fii prezentă acolo unde este necesar, asta e tot ce contează. Fă-ţi timp să mănânci sănătos şi fii activă. Merită să îţi reîncarci bateriile o dată pe săptămână: dormi mai mult, ieşi la o întâlnire romantică sau mergi cu prietenele tale la un pahar cu vin", a sfătuit Alba.

Jessica Alba, în vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscută mai ales datorită apariţiei în filmele "Sin City/ Frank Miller's Sin City" şi "Sin City: Am ucis pentru ea/ Sin City: A Dame to Kill For". A mai jucat în pelicule precum "O familie de coşmar/ Little Fockers", "Ucigaş în mine/ The Killer Inside Me", "Cum să evadezi de pe Pământ/ Escape from Planet Earth" şi "Machete: Ucigaş meseriaş/ Machete Kills".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici