Jessica Alba şi George Clooney, cei mai doriţi celibatari din lume

Actorii americani Jessica Alba şi George Clooney s-au situat pe primul loc în topul celor mai dorite staruri celibatare de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de site-ul de internet Yahoo! Personals, informează accesshollywood.com.

1 afișare
Imaginea articolului Jessica Alba şi George Clooney, cei mai doriţi celibatari din lume

Jessica Alba şi George Clooney, cei mai doriţi celibatari din lume

Chipeşul actor George Clooney s-a situat pe primul loc în topul celor mai dorite celebrităţi, pentru o întâlnire, acesta fiind secondat de actorul american Matthew McConaughey.

În acelaşi top au mai fost incluşi starul muzicii hip hop Kanye West, cântăreţul portorican Ricky Martin, starul baseball-ului american Derek Jeter şi jucătorul de tenis american Andy Roddick.

În topul celor mai dorite staruri feminine, pe primul loc s-a situat actriţa Jessica Alba, care în 2007 a primit titlul de "cea mai sexy femeie în viaţă" din partea cititorilor revistei FHM.

Starul din "Sin City" este secondat de actriţa Jennifer Aniston, protagonista serialului de televiziune "Prietenii tăi", aceasta fiind urmată în top de cântăreţele Queen Latifah şi Jessica Simpson, jucătoarea de tenis Maria Sharapova, actriţa Sandra Oh şi realizatoarea emisiunii de televiziune "Top Chef", Padma Lakshmi.

Susan Mernit de la Yahoo! Personals, un site de întâlniri, a declarat: "Este evident de ce George Clooney şi Jessica Alba sunt lideri în topurile celor mai sexy celebrităţi, având în vedere faptul că au dominat şi topurile de gen realizate de publicaţiile People şi FHM". "Nu numai că sunt atrăgători din punct de vedere fizic, dar şi-au păstrat şi o reputaţie curată de când îşi duc viaţa sub lumina reflectoarelor. Această combinaţie este cheia succesului lor", a adăugat Mernit.

Sondajul a fost realizat cu ocazia Săptămânii naţionale a persoanelor celibatare, sărbătorită în Statele Unite în perioada 17 - 21 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici