Jessica Chastain s-a căsătorit cu Gian Luca Passi de Preposulo, într-o ceremonie organizată de Anne Hathaway şi Emily Blunt | FOTO

Jessica Chastain, actriţa din Marţianul, Crimson Peak sau Interstellar, s-a căsătorit în acest weekend cu Gian Luca Passi de Preposulo.

1710 afișări
Imaginea articolului Jessica Chastain s-a căsătorit cu Gian Luca Passi de Preposulo, într-o ceremonie organizată de Anne Hathaway şi Emily Blunt | FOTO

Jessica Chastain s-a căsătorit cu Gian Luca Passi de Preposulo, într-o ceremonie organizată de Anne Hathaway şi Emily Blunt | FOTO

Jessica Chastain a purtat o rochie creaţie Riccardo Tisci, designerul fiind şi el prezent la nuntă. 

 

Who: Jessica Chastain Wearing: TBA Where: at her wedding to Gian Luca Passi de Preposulo in Italy

A post shared by Check the Tag (@checkthetag) on

Ceremonia la organizarea căreia au participat şi prietenele actriţei, Anne Hathaway şi Emily Blunt, a avut loc într-o vilă de secol 17, deţinută de familia mirelui, Villa Tiepolo Passi, lângă Treviso, scrie Women's Wear Daily.
 

Cei doi şi-au spus jurămintele în faţa familiei şi a prietenilor, printre care s-au numarăt Anne Hathaway şi soţul ei, Adam Shulman, dar şi Emily Blunt.

Passi de Preposulo şi Chastain sunt împreună din anul 2012, însă şi-au ţinut relaţia departe de ochii publicului. Passi de Preposulo nu este străin Hollywood-ului. Prietenii săi sunt George Clooney, Julia Roberts sau Leonardo DiCaprio.

Fost PR la Armani, acesta este acum directorul executiv al companiei italiene de modă Moncler.

Familia Passi de Preposulo este celebră pentru prosecco-ul pe care îl produce. De asemenea, au purtat titlu nobiliar înainte ca guvernul italian să nu mai recunoască titlurile dinainte de 973 A.D. Vila lor este deschisă publicului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici