Jessica Simpson a devenit mamă pentru a doua oară

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a născut, duminică, la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson.

365 afișări
Imaginea articolului Jessica Simpson a devenit mamă pentru a doua oară

Jessica Simpson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat pentru publicaţia Us Weekly: "Ace Knute Johnson a sosit. Mama şi copilul se simt foarte bine", informează dailymail.co.uk.

Cântăreaţa şi logodnicul său, Eric Johnson, în vârstă de 33 de ani, sunt deja părinţii unei fetiţe, Maxwell.

Purtătorul de cuvânt a mai spus: "Jessica, Eric şi Maxwell sunt încântaţi să-i spună bun venit noului membru al familiei".

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit anterior că cei doi şi-ar dori să se căsătorească imediat după naşterea fiului lor.

Eric Johnson s-a despărţit în octombrie 2009 de soţia lui, Keri, după un mariaj care a durat cinci ani.

Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat "Sweet Kisses", lansat în 1999. S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, iar cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului "Newlyweds: Nick and Jessica". Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.

Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum "Dukes of Hazzard", a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce include articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007. Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei New York Magazine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici