Joaquin Phoenix, surprins într-un moment tensionat pe platourile filmului „Joker”: „Crezi că e amuzant să faci mişto de mine?” | VIDEO

Chiar dacă actorul nominalizat la Oscar a declarat iniţial că echipa şi actorii s-au „simţit bine” pe timpul filmărilor pentru „Joker”, Joaquin Phoenix a devenit vizbil agitat atunci când scenele tensionate au fost arătate în timpul unei emisiuni televizate la care participa, scrie Daily Mail.

3687 afișări
Imaginea articolului Joaquin Phoenix, surprins într-un moment tensionat pe platourile filmului „Joker”: „Crezi că e amuzant să faci mişto de mine?” | VIDEO

Joaquin Phoenix, surprins într-un moment tensionat pe platourile filmului „Joker”: „Crezi că e amuzant să faci mişto de mine?”

Joaquin Phoenix a fost invitat la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, în cadrul căreia a fost nevoit să-şi explice comportamentul dubios din timpul filmărilor pentru pelicula „Joker”.

În timpul unei scene, actorul pare foarte deranjat de felul cum este întrerupt de persoanele prezente pe platou şi poate fi văzut cum scrie ceva în timp ce este filmat.

„Şopteşti în continuu, taci dracului, frate. Încerc să găsesc ceva real aici”, spune actorul. „Scuze, nu e mare lucru. Dar de fapt cam este. Ştiu că tu ai pornit chestia cu Cher, Larry. Crezi că e amuzant să faci mişto de mine? De parcă sunt o divă?” continuă Phoenix.

La scurt timp, vizibil nervos, Phoenix se ridică şi iese din cadrul camerei de filmat, actorul american putând fi auzit cum spune „nu pot face asta”, transmite Daily Mail

Phoenix a părut jenat de clipul difuzat de Jimmy Kimmel, actorul încercând să-şi explice cumva comportamentul. „Ştii, uneori lucrurile devin tensionate pe platourile de filmare, mulţi oameni se află într-un spaţiu mic şi încerci din răsputeri să te agăţi de ceva. Aşa că te poţi enerva, dar această scenă ar fi trebuit să rămână privată”, a declarat actorul. Mai apoi, Phoenix şi-a cerut iertare pentru limbajul folosit.

Dieta „oribilă” pe care a urmat-o Joaquin Phoenix pentru rolul din "Joker": A slăbit peste 20 de kilograme

Actorul american Joaquin Phoenix a povestit despre dieta alimentară "oribilă" pe care a urmat-o pentru a slăbi 23 de kilograme şi a intra astfel în pielea personajului Joker din cel mai nou film al său, care a primit premiul Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia 2019, potrivit contactmusic.com.

Actorul nominalizat la premiile Oscar spune că a trăit doar cu "salată verde, sparanghel şi mere" şi că mânca doar o dată pe zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici