Joe Satriani concertează la Bucureşti pe 25 iulie

Muzicianul american Joe Satriani, unul dintre cei mai mari chitarişti din lume, va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 25 iulie, în cadrul "What Happens Next Tour", potrivit organizatorilor.

291 afișări
Imaginea articolului Joe Satriani concertează la Bucureşti pe 25 iulie

Joe Satriani concertează la Bucureşti pe 25 iulie

Cu vânzări de peste 10 milioane de albume şi cu 15 nominalizări la premiile Grammy, Joe Satriani a fost inclus în toate topurile de profil dedicate chitariştilor.

Prin mâna lui au trecut mulţi alţi muzicieni, precum Steve Vai, Larry LaLonde (Primus), Rick Hunolt (Exodus), Kirk Hammett (Metallica), Andy Timmons şi Alex Skolnick (Testament). Este fondatorul celebrului turneu G3, ale cărui baze au fost puse în 1995 şi care a avut 10 ediţii din 1996 pâna în 2007. De-a lungul timpului, alături de Satriani au urcat pe scenă în acest turneu nume mari, precum Paul Gilbert, John Petrucci, Eric Johnson, Steve Morse, Tony MacAlpine, Brian May etc.

De asemenea, a colaborat cu mulţi alţi artişti, precum Alice Cooper, The Yardbirds, Ian Gillan, Dream Theater, Mick Jagger şi Deep Purple.

A debutat muzical în 1986, cu albumul "Not of This Earth", iar, de atunci, chitaristul a lansat 16 albume, cel mai recent fiind "What Happens Next", lansat anul acesta, în ianuarie.

Biletele pentru concertul din 25 iulie se găsesc în format electronic, pe www.iabilet.ro, şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea. Biletele early bird - până pe 10 mai - au preţuri cuprinse între 74 de lei şi 229 de lei, preţurile urmând să crească.

Concertul este un eveniment BestMusic Live Concerts şi Metalhead, recomandat de Rock FM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici