John McEnroe, reacţie dură la adresa celei mai titrate tenismene din istorie: Eşti doar o mătuşă nebună!

Fostul mare tenismen John McEnroe a avut o reacţie extrem de dură la adresa lui Margaret Court, într-o intervenţie televizată. A taxat declaraţiile homofobe din ultimii ani ale femeii care deţine recordul de 24 de titluri de Mare Şlem.

3710 afișări
Imaginea articolului John McEnroe, reacţie dură la adresa celei mai titrate tenismene din istorie: Eşti doar o mătuşă nebună!

John McEnroe, reacţie dură la adresa celei mai titrate tenismene din istorie: Eşti doar o matuşă nebună! Sursă foto: Profimedia

John McEnroe a adus aminte de câteva dintre ieşirile lui Court şi îi cere Serenei Williams să mai câştige încă două titluri de Mare Şlem şi să îi „fure” distincţia.

„Există un singur lucru mai lung decât lista realizărilor din tenis ale lui Court: lista cu jigniri şi declaraţii homofobe! Să vă dau câteva exemple. În timpul regimului apartheid din Africa de Sud, ea a spus „Iubesc Africa de Sud. Au o situaţie rasială organizată mai bine ca peste tot”.

Ce?! Despre copiii transgenderi şi LGBTIQ: „Este lucrarea diavolului... tenisul este plin de lesbiene”. Margaret Court, eşti doar o mătuşă nebună! Serena, fă-mi o favoare: mai câştigă două Grand Slam-uri anul acesta ca s-o lăsăm pe Margaret Court în trecut, acolo unde îi e locul", a spus John McEnroe la EuroSport.

Margaret Court are în palmares 24 de turnee de Mare Şlem, în timp de Serena Williams are cu unul mai puţin. Williams (9 WTA) mai are de aşteptat până să o egaleze pe Court. A fost eliminată în 16-imile turneului Australian Open de Qiang Wang (China; 27 WTA), scor 4-6; 7-6(2); 5-7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici