Johnny Depp către Robert Pattinson: Eu sunt vampirul alfa - VIDEO

Johnny Depp consideră că vampirul Barnabas Collins pe care îl interpretează în filmul "Dark Shadows" este un personaj mult mai masculin decât vampirul Edward Cullen, portretizat de actorul britanic Robert Pattinson în filmele din franciza "Twilight".

493 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp către Robert Pattinson: Eu sunt vampirul alfa - VIDEO

Johnny Depp către Robert Pattinson: Eu sunt vampirul alfa

"Este suficient loc pentru doi vampiri în acelaşi timp în sălile de cinematograf, dar eu sunt vampirul alfa. Sunt mai masculin decât el", a spus starul american, informează thesun.co.uk.

În comedia SF "Umbre întunecate/ Dark Shadows", cel mai recent lungmetraj regizat de Tim Burton, actorul Johnny Depp joacă în rolul principal, devenind pe marele ecran un vampir celebru, eliberat dintr-o greşeală din mormântul său şi care descoperă o lume total transformată faţă de cea pe care o cunoştea.

Această peliculă a fost lansată weekend-ul trecut pe marile ecrane din Statele Unite şi Canada şi a debutat pe locul al doilea box office, cu încasări de 28,8 milioane de dolari.

Seria "Amurg/ Twilight" prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgosteşte de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, într-o lume în care vampirii şi vârcolacii trăiesc printre oamenii obişnuiţi.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici