Johnny Depp va da viaţă unui personaj de animaţie

Johnny Depp va face din nou echipă cu regizorul producţiei "Piraţii din Caraibe", Gore Verbinski, în filmul de animaţie "Rango", actorul "împrumutându-şi" vocea personajului principal al filmului, un animal de casă care porneşte într-o călătorie pentru a se redescoperi, informează Variety.com.

103 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp va da viaţă unui personaj de animaţie

Johnny Depp va da viaţă unui personaj de animaţie (Imagine: www.fondosypantallas.com)

Filmul de animaţie va fi lansat în martie 2011, fiind finanţat şi distribuit de casa de producţie Paramount.

Scenariul este semnat de John Logan ("Aviatorul"), după o idee inspirată de Verbinsky, acesta din urmă lucrând la animaţie împreună cu Industrial Light & Magic.

Verbinski va regiza "Rango" în timp ce va continua să lucreze la o adaptare a "Bioshock" pentru Universal, un film a cărui scenariu poartă de asemenea semnătura lui Logan.

În "Rango" vor fi folosite tehnici de animaţie de ultimă generaţie care permit "captarea şi transpunera fiecărei componente din interpretarea lui Johnny Deep în cea a personajului creat pe calculator într-o manieră inovatoare pentru genul filmelor de animaţie", a declarat Verbinsky.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici