Johnny Depp - vampir într-un film bazat pe un serial din anii '60

Johnny Depp va juca rolul unui vampir în "Dark Shadows", un film bazat pe o soap opera din anii '60 şi produs de Warner Bros. în parteneriat cu firma actorului, Infinitum-Nihil, şi cu Graham King, informează Variety.com.

3 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp - vampir într-un film bazat pe un serial din anii '60

Johnny Depp - vampir într-un film bazat pe un serial din anii '60

Depp a declarat în interviuri că a fost dintotdeauna obsedat de "Dark Shadows" şi, în copilărie, îşi dorea să fie Barnabas Collins, vampirul patriarh al serialului.

"Dark Shadows" a fost difuzat de ABC în timpul săptămânii, între 1966 şi 1971. Serialul a fost creat de producătorul şi regizorul Dan Curtis, care a murit anul trecut din cauza unei tumori craniene.

Un serial cu peste 1.225 de episoade, "Dark Shadows" avea ca personaje vampiri, monştri, vrăjitoare, fantome, vârcolaci şi alte tipare ale genului horror. Show-ul are în continuare o bază fidelă de fani, care se întâlnesc periodic la Dark Shadows Festival. De-a lungul anilor au fost încercate numeroase variante pentru televiziune şi adaptări pentru marele ecran ale serialului, dar nici una de nivelul unui film cu o vedetă ca Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici