Johnny Hallyday a revenit pe scenă, la peste doi ani de la problemele medicale grave

Johnny Hallyday a susţinut un show plin de dinamism, marţi seară, la teatrul Orpheum din Los Angeles, în faţa unui public entuziasmat, lansându-şi astfel "cu surle şi trâmbiţe" turneul din 2012, ce marchează revenirea starului francez la doi ani după gravele probleme medicale cu care s-a confruntat.

162 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday a revenit pe scenă, la peste doi ani de la problemele medicale grave

Johnny Hallyday (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este formidabil să mă aflu aici, în această seară, alături de voi, în acest oraş în care viaţa mea a fost pe punctul de a se încheia şi unde, în această seară, viaţa mea reîncepe", a declarat cântăreţul, după ce "a încălzit" publicul cu câteva dintre hiturile sale, precum "Allumer le feu" şi "Rock'n roll attitude".

În decembrie 2009, Johnny Hallyday a fost internat de urgenţă la Los Angeles, din cauza complicaţiilor apărute după o operaţie de hernie de disc.

Spectacolul pe care rockerul francez, în vârstă de 68 de ani, l-a susţinut la teatrul Orpheum din Los Angeles a durat două ore şi a inclus piese celebre blues şi rock din repertoriul muzicianului precum "Qu'est-ce qu'elle a ma gueule?", "Quelque chose de Tennessee", "Gabrielle", "L'idole des jeunes", "Que je t'aime" şi "L'Envie".

În sală s-au aflat soţia artistului, Laeticia, şi cele două fiice ale cuplului - Jade şi Joy -, dar şi alte vedete franceze: actriţa Vanessa Paradis, cineastul Mathieu Kassovitz, cântăreaţa Hélène Segara, actorul şi regizorul Mathieu Demy.

Cel de-al 181-lea turneu pe care îl va susţine Johnny Hallyday va include 50 de concerte, în Franţa, Statele Unite, Rusia, Israel şi Marea Britanie.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai cunoscut cântăreţ de rock francez, cu peste 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii consideră că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici