Jojo i-a compus versuri băieţelului ei

Proaspăta mămică Jojo, care joacă în show-ul "Serviciul Român de Comedie", ce revine la Pro TV pe 9 octombrie, la 20.15, îi cântă mereu micuţului său fiu şi chiar a compus nişte versuri special pentru el, informează televiziunea.

143 afișări
Imaginea articolului Jojo i-a compus versuri băieţelului ei

Jojo i-a compus versuri băieţelului ei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Jojo mărturiseşte că fiecare clipă petrecută alături de micuţul Achim este specială. Mai mult, Jojo recunoaşte că îi place să îi şi cânte micuţului şi chiar a compus câteva versuri special pentru el.

"Îi cânt mereu. Orice. Inventez versuri şi melodii pentru el. Încep cu o baladă rock şi sfârşesc cu clasicul «un elefant se legăna pe o pânză de păianjen»", mărturiseşte vedeta Pro TV. "Lui îi plac toate. Într-o seară, i-am compus un cântec de leagăn. Se numeşte «Cântec pentru Achim» şi e primul pe care l-am scris pentru el. «Nani, nani, puiul mamii, pui cu ochi albaştri-verzi/ Printre genele-nstelate tu în vise să ne vezi.../ Tatăl tău dansând cu luna, eu în rochie de bal/ Chicotind cu zece stele într-un scrânciob fin de voal/ Câte locuri fermecate te aşteaptă să le vezi/ Dormi să le visezi pe toate, pui cu ochi albaştri-verzi.../ Pe un cerb scăldat în aur să cutreieri un tărâm/ Unde e stăpân un graur ce ne e nouă străbun./Uite! Zâne mici te-aşteaptă în poieni verde-smarald/ Să te scalde-n râu de lapte să creşti falnic ca un brad./ Şi-un voinic o să te-aducă pe un cal înaripat/ Înapoi pe pernă moale dulcele nostru băiat", dezvăluie Jojo.

Actriţa, care din toamna aceasta va participa şi la concursul "Dansez pentru tine" de la Pro TV, recunoaşte că, în timpul sarcinii, i-a pus tot timpul muzică bebeluşului ei. "Eu şi Ionuţ suntem îndrăgostiţi de muzică, aşa că la noi în casă mereu cântă câte ceva... sau cineva. De la muzica clasică până la muzica rock, trecând prin folk, muzică populară, jazz, pop uneori, Achim a ascultat aproape orice", mai spune Jojo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici