Jon Bon Jovi îşi lansează propria gamă de vinuri | VIDEO

Cântăreţul Jon Bon Jovi şi Jesse Bongiovi, fiul său, s-au asociat cu un producător francez pentru a-şi lansa propriul brand de vinuri rosé, "suc roz", după cum numeşte rockerul acest tip de băutură, potrivit contactmusic.com.

297 afișări
Imaginea articolului Jon Bon Jovi îşi lansează propria gamă de vinuri | VIDEO

Jon Bon Jovi îşi lansează propria gamă de vinuri

Rockerul american s-a asociat cu celebrul producător francez Gerard Bertand pentru a lansa gama de vinuri Diving Into Hampton Water.

Ideea i-a venit muzicianului în vârstă de 55 de ani în timp ce îşi petrecea vacanţa cu familia în Hamptons (New York) şi savura un pahar de vin, numit "Hampton Water", alături de Jesse, fiul său în vârstă de 23 de ani.

După ce a călătorit în sudul Franţei şi a testat mai multe vinuri rosé, rockerul l-a descoperit pe Gerard Bertand, cu care şi-a dat seama că are multe lucruri în comun. "Am descoperit că împărtăşim aceeaşi dragoste pentru familie, mâncare, prieteni şi, bineînţeles, un vin bun şi muzică grozavă", a spus Bon Jovi.

Vinurile Diving Into Hampton Water vor ajunge pe rafturile din magazine în primăvară.

Solistul trupei Bon Jovi se alătură astfel unei serii de vedete care au lansat deja propriile game de vinuri, precum Drew Barrymore, Fergie, Kate Hudson, Sting, John Legend şi fostul cuplu Brad Pitt - Angelina Jolie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici