Mesajul puternic transmis de Meghan Markle, într-o eră în care Photoshop-ul şi produsele cosmetice se folosesc intensiv

De când s-a anunţat logodna Prinţului Harry cu Meghan Markle, fosta actriţă nu a încercat să se schimbe deloc, ba mai mult, este foarte deschisă în privinţa secretelor sale de frumuseţe şi a stilului de viaţă, scrie one.ro.

1408 afișări
Imaginea articolului Mesajul puternic transmis de Meghan Markle, într-o eră în care Photoshop-ul şi produsele cosmetice se folosesc intensiv

Mesajul puternic transmis de Meghan Markle, într-o eră în care Photoshop-ul şi produsele cosmetice se folosesc abundent

Încă de la prima apariţie a încălcat protocolul regal (când a purtat ţinute negre, părul într-o coadă dezordonată la un eveniment oficial şi a oferit autografe), iar publicul a iubit asta cel mai mult la ea: naturaleţea.

Meghan Markle demonstrează încă o dată că are încredere în ea şi că este mulţumită cu felul în care arată, make-up artist-ul său, Lydia F.Sellers, dezvăluind că fosta actriţă niciodată nu vrea să-şi acopere pistruii.

„De fiecare dată când îi realizez machiajul îmi spune „Putem să nu acoperim pistruii? Nu vreau să am prea mult fond de ten pe faţă”, a povestit Lydia într-un interviu pentru Refinery29 UK. Prin această alegere, Meghan transmite şi un mesaj puternic celorlalte femei, acela de a se accepta aşa cum sunt şi de a avea mai multă încredere în ele.

Citiţi continuarea articolului pe one.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici