Dieta Melaniei Trump. Ce mănâncă Prima Doamnă de la Casa Albă

Deşi Michelle Obama a fost foarte deschisă în privinţa dietei familiei sale la Casa Albă, încurajând oamenii să mănânce sănătos, Melania Trump se dovedeşte a fi mult mai discretă.

1879 afișări
Imaginea articolului Dieta Melaniei Trump. Ce mănâncă Prima Doamnă de la Casa Albă

Dieta Melaniei Trump. Ce mănâncă Prima Doamnă de la Casa Albă

Cu toate acestea s-a aflat că, la micul-dejun Prima Doamnă obişnuieşte să bea un smoothie, mărturisind că foloseşte fructe organice, iaurt fără grăsimi, ulei de măsline, seminţe de in, suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D. Când vrea să-mi mai diversifice masa de dimineaţa, alege terci de ovăz în loc de smoothie, după cum a declarat revistei GQ.

Melania Trump consumă foarte multe fructe, cel puţin 7 porţii zilnic. În schimb, legumele nu se regăsesc foarte des în meniul ei. Nu mănâncă ceapă şi nici anghinare, iar în sandviciuri nu acceptă decât legume murate.

Mâncarea sa preferată este pui cu parmezan de la restaurantul Jean Georges, după a declarat pentru New York Magazine.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici