Rapperul Drake a împărţit 1 milion de dolari într-un cartier sărac din Miami

Rapperul canadian Drake, una dintre cele mai bogate celebrităţi din lume, a împărţit suma de 1 milion de dolari prevăzută pentru producerea celui mai recent videoclip al său, "God's Plan", locuitorilor unui cartier sărac din Miami, potrivit public.fr.

1907 afișări
Imaginea articolului Rapperul Drake a împărţit 1 milion de dolari într-un cartier sărac din Miami

Rapperul Drake a împărţit 1 milion de dolari într-un cartier sărac din Miami

Acesta nu este singurul gest generos recent al cântăreţului originar din Toronto, care i-a mai oferit o sumă mare de bani unei tinere pentru a-şi plăti studiile şi a achitat mai multe facturi ale unor clienţi dintr-un magazin.

Momentul în care Drake a împărţit banii în cartierul sărac din Miami a fost surprins în videoclip, oamenii, foarte emoţionaţi, având ochii în lacrimi.

"Bugetul acestui videoclip a fost de 996.631,90 de dolari şi am donat tot", se arată într-un anunţ publicat în prezentarea clipului muzical. "Nu spuneţi casei de discuri", se încheie anunţul.

Clipul "God's Plan" a devenit viral, cu zece milioane de vizualizări acumulate la o zi de la lansarea online.

Drake, care a mai făcut publice, pe platforma online Instagram, câteva momente din timpul filmărilor pentru acest videoclip, a menţionat că gesturile generoase din timpul producţiei sunt "cel mai important lucru din cariera sa".

Anul trecut, Drake a ocupat poziţia a patra în topul celor mai bogate vedete realizat de Forbes, cu venituri de 94 de milioane de dolari înregistrate în perioada iunie 2016 - iunie 2017.

În vârstă de 31 de ani, Drake a devenit cunoscut iniţial ca actor, în serialul "Degrassi: The Next Generation", difuzat la începutul anilor 2000. Şi-a lansat albumul de studio de debut, "Thank Me Later", în 2010, iar acesta s-a situat pe primul loc în U.S. Billboard 200 şi a fost recompensat cu un disc de platină. Următoarele albume, "Take Care" (2011) şi "Nothing Was the Same" (2013), au fost la fel de bine primite, primul aducându-i şi un premiu Grammy. De-a lungul carierei, Drake a vândut peste 12 milioane de albume şi a mai primit, printre altele, trei Juno Awards, şase American Music Awards şi 13 Billboard Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici