Jon Bon Jovi: Sunt plictisit de moarte, supraponderal şi consum prea mult alcool

Jon Bon Jovi, solistul trupei americane Bon Jovi, a declarat, într-un interviu recent acordat publicaţiei The Observer, că este plictisit de moarte, supraponderal şi consumă prea mult alcool, informează digitaljournal.com.

406 afișări
Imaginea articolului Jon Bon Jovi: Sunt plictisit de moarte, supraponderal şi consum prea mult alcool

Jon Bon Jovi spune că este plictisit de moarte, supraponderal şi consumă prea mult alcool (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jon Bon Jovi este solistul trupei Bon Jovi încă de la vârsta de 21 de ani.

Muzicianul american, născut în 1962, în oraşul New Jersey, se află în această perioadă alături de colegii săi de trupă într-un turneu mondial de promovare a celui mai recent album al grupului, intitulat "The Circus", ce a fost lansat în noiembrie 2009.

Luni, trupa americană şi-a lansat cel de-al doilea album "Greatest Hits".

"Cred că sunt incredibil de ieşit din formă în acest moment", a declarat rockerul american. "Am 4,5 kilograme peste greutatea ideală, beau prea mult şi sunt plictisit de moarte", a adăugat Jon Bon Jovi în acelaşi interviu.

Considerând, totuşi, că nu este "la fel de gras ca Elvis" şi că aspectul său fizic pare să fie "OK", muzicianul american a mărturisit că "se împacă foarte bine cu ideea că îmbătrâneşte". Totodată, el a spus că în tinereţe era deranjat de faptul că era considerat un sex-simbol, însă în prezent consideră acest lucru drept un "compliment minunat".

La vârsta de 21 de ani, Jon Bon Jovi a înfiinţat trupa rock Bon Jovi, împreună cu Richie Sambora, David Bryan şi Tico Torres. Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor '80. Cântecul câştigător a fost "Runaway".

Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite", care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, grupul Bon Jovi a vândut peste 125 de milioane de albume, a susţinut peste 2.700 de concerte în peste 50 de ţări, în faţa a peste 35 de milioane de spectatori şi, în 2008, a fost trupa care a obţinut cele mai mari încasări din concertele susţinute.

Cântăreţul american a înfiinţat în urmă cu câţiva ani Jon Bon Jovi Soul Foundation, o organizaţie de caritate care luptă împotriva sărăciei.

Jon Bon Jovi şi soţia lui, Dorothea, s-au căsătorit în 1989 şi au împreună patru copii.

Trupa americană Bon Jovi va concerta la Bucureşti pe 10 iulie 2011, show-ul urmând să aibă loc în Piaţa Constituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici