Jonah Hill, actorul din "Lupul de pe Wall Street" şi "22 Jump Street", pierde lupta cu kilogramele - FOTO, VIDEO

Actorul american Jonah Hill, renumit pentru rolurile din "Lupul de pe Wall Street/The Wolf Of Wall Street" şi "O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street", nu s-a numărat niciodată printre starurile de la Hollywood cu o siluetă de invidiat, însă în ultima vreme acesta pare să piardă complet lupta cu kilogramele în plus.

625 afișări
Imaginea articolului Jonah Hill, actorul din "Lupul de pe Wall Street" şi "22 Jump Street", pierde lupta cu kilogramele - FOTO, VIDEO

Jonah Hill (Imagine: Captura Video)

Cotidianul Daily Mail scrie că actorul a slăbit aproape 20 de kilograme după ce a apărut în 2011 în filmul "Moneyball", susţinând că a dovedit maturitate atunci când a luat decizia de a slăbi.

"Cred că este vorba despre munca pe care o depui. Să fii într-o formă bună este o dovadă de maturitate. Cred că eşti tratat cu mai multă seriozitate", declara atunci actorul.

Şi în filmul "22 Jump Street", actorul american afişează o formă fizică bună.

Însă, se pare că Hill nu mai este foarte interesat în prezent de silueta sa.

Jonah Hill s-a îngrăşat vizibil în ultimele luni, aşa cum se poate vedea şi în fotografiile surprinse, pe 27 iulie, la nunta cântăreţului Adam Levine, solistul trupei Maroon 5.

Daily Mail publică, duminică, mai multe fotografii cu Jonah Hill în timp ce-şi plimbă câinele pe o stradă din Los Angeles.

MAI MULTE IMAGINI CU JONAH WILL

Comedia de acţiune "O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street", a debutat în iunie pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 60 de milioane de dolari.

Pentru rolul din "Lupul de pe Wall Street", regizat de Martin Scorsese, Jonah Hill a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici