Julia Roberts, designer la Armani, pentru a strânge fonduri împotriva maladiei SIDA

Actriţa americană Julia Roberts a revenit în postura inedită de designer al casei de modă Armani, pentru care a creat un tricou ce va fi vândut sub labelul "Red", pentru strângerea de fonduri necesare campaniei împotriva maladiei SIDA din Africa.

21 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts, designer la Armani, pentru a strânge fonduri împotriva maladiei SIDA

Julia Roberts, designer la Armani, pentru a strânge fonduri împotriva maladiei SIDA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tricoul creat de actriţa recompensată cu Oscar are desenat pe el un pom, ce simbolizează "Tree of Life (Copacul vieţii)", pe coroana acestuia fiind scrise cuvintele "revolution.evolution.devotion (revoluţie.evoluţie.devotament)".

Iniţialele acestor cuvinte formează cuvântul "Red", numele sub care apar produse multi-brand, cu ajutorul cărora sunt strânse fonduri pentru campania împotriva SIDA, tuberculozei şi malariei.

Ideea liniei de produse "Red" îi aparţine lui Bono de la U2, cunoscut pentru acţiunile sale caritabile, şi lui Bobby Shriver, nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy.

O parte din profiturile realizate de pe urma produselor marca "Red" sunt donate pentru cauze caritabile.

Tricoul creat de Julia Roberts va putea fi cumpărat începând cu luna septembrie, atât online, cât şi în magazinele Emporio Armani din întreaga lume.

Acesta este cea de-a doua oară când Roberts a lucrat cu Armani pentru marca "Red", după ce anul trecut ea a creat o brăţara din piele roşie şi maro, cu acelaşi design "Tree of Life".

De asemenea, sub labelul "Red", Armani mai comercializează şi alte produse - îmbrăcăminte, accesorii, ochelari, ceasuri, parfumuri şi bijuterii -, oferind 40% din profit cauzei caritabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici