Julia Roberts şi Clive Owen fac din nou echipă

Actorii Julia Roberts şi Clive Owen fac din nou echipă, într-un thriller, la trei ani după "Closer - Ispita", film care a fost recompensat cu două premii Globul de Aur, informează AFP.

4 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts şi Clive Owen fac din nou echipă

Julia Roberts şi Clive Owen fac din nou echipă

Julia Roberts, în vârstă de 40 de ani, recompensată în 2001 cu premiul Oscar pentru rolul din "Erin Brockovich", şi Clive Owen, recompensat cu un BAFTA şi un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Closer - Ispita", vor juca rolurile a doi amanţi prinşi într-o poveste de spionaj economic.

Noul thriller se va numi "Duplicity", potrivit cotidianului Variety.

După trei ani de absenţă de pe marile ecrane, timp în care a născut doi copii, Henry Daniel, în vârstă de patru luni, şi gemenii Hazel şi Phinnaeus, în vârstă de trei ani, Julia Roberts îşi va lansa, luna viitoare, filmul "Charlie Wilson's War". Este vorba despre o dramă politică ce se desfăşoară în Afganistan în timpul ocupaţiei sovietice, în care Roberts joacă alături de Tom Hanks.

Roberts urmează să mai joace într-un film despre viaţa unei activiste pentru apărarea vieţii sălbatice, Joan Root, care a fost asasinată în locuinţa sa din Kenya la începutul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici