Julia Roberts va fi regina malefică într-un film inspirat din "Albă ca Zăpada"

Julia Roberts va juca rolul reginei malefice într-unul dintre cele trei proiecte cinematografice inspirate din basmul "Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici" aflate în derulare la Hollywood.

135 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts va fi regina malefică într-un film inspirat din "Albă ca Zăpada"

Julia Roberts va fi regina malefică într-un film inspirat din "Albă ca Zăpada" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană va juca într-o versiune modernă a basmului, regizată de Tarsem Singh şi produsă de Relativity Media.

Acest film va prezenta o Albă ca Zăpada care vrea să se răzbune, ajutată de cei şapte pitici, pe mama ei vitregă, care i-a ucis tatăl.

Filmările vor debuta în luna aprilie, iar lungmetrajul va fi lansat pe marile ecrane pe 29 iunie 2012.

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", a putut fi văzută în toamna anului trecut în filmul "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love" şi va juca împreună cu Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne", ce va fi lansat pe marile ecrane anul acesta, pe 1 iulie.

Studiourile Disney au şi ele în derulare un proiect inspirat din acest basm, a cărui acţiune va avea loc în China secolului al XIX-lea. La rândul lor, studiourile Universal negociază cu actriţa Kristen Stewart, căreia i-au oferit rolul principal în propria versiune cinematografică a basmului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici