Julio Iglesias face destăinuiri erotice

Julio Iglesias, unul dintre cei mai celebri cântăreţi spanioli din lume, a surprins publicul în timpul unui concert susţinut în staţiunea balneară Punta del Este, Uruguay, făcând câteva confesiuni despre viaţa sa sexuală.

213 afișări
Imaginea articolului Julio Iglesias face destăinuiri erotice

Julio Iglesias face destăinuiri erotice (Imagine: Alex Barbulescu/Mediafax Foto)

"Prima dată când am venit la Punta del Este aveam 24 de ani şi făceam dragoste de trei ori pe zi. Sunt cam 15 ani de când nu mai fac acest lucru", a spus, joi seară, "latino lover"-ul în vârstă de 66 de ani, potrivit cotidianului El Pais.

"Dacă astăzi aş face amor înainte de un spectacol, ar trebui să anulez concertul", a adăugat el.

Cu ocazia primului concert din partea sud-americană a turneului său consacrat celor 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a făcut multe confesiuni sexuale, spre surpriza sau încântarea admiratoarelor sale.

"De obicei cânt, însă vreau să vă povestesc despre lucruri din viaţă, despre sex, care este marea mea obsesie", a spus cântăreţul, care a interpretat piese precum "Pauvres diables" şi "Me va, me va".

"Îmi place atât de mult sexul încât am avut două generaţii de copii", a spus cel care a devenit tată pentru a opta oară în 2007.

Starul, care a vândut circa 250 de milioane de albume în întreaga lume, a mai declarat: "Nu puteam urca pe scenă dacă nu făceam sex înainte. Eram ca un iepuraş".

Potrivit acestuia, acea epocă a fost "îngrozitoare": "Când eram pe scenă, voiam să închei cât mai repede concertul, pentru că ştiam că mă aşteaptă o femeie goală în camera mea". Cântăreţul a adăugat, însă : "Nu am fost niciodată un bun amant".

"Nu te credem", i-au răspuns aproape la unison spectatoarele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici