Video Julio Iglesias, fermecat de fiica preşedintelui

Julio Iglesias a cunoscut-o marţi seara, în culisele concertului pe care l-a susţinut la stadionul Cotroceni din Capitală, pe fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, şi a declarat că aceasta este cea mai frumoasă femeie pe care a întâlnit-o în România.

3 afișări

Fiica preşedintelui a insistat să se fotografieze cu artistul, în backstage. "După ce Julio a privit-o îndelung, a declarat că Elena este cea mai frumoasă femeie pe care a întâlnit-o în România", spun organizatorii.

Cât a stat în Bucureşti, chiar dacă a fost cazat la hotelul de cinci stele Marriott, Iglesias a preferat să meargă la piscina lui Irinel Columbeanu. El şi-a petrecut după-amiaza zilei concertului la reşedinţa de la Snagov, unde a avut parte de relaxare într-un cerc restrâns de apropiaţi.

După concertul din Capitală, Iglesias a plecat direct la Constanţa, cu avionul său particular. Ajuns acolo, el nu s-a culcat până la ora 6.00 dimineaţa, pentru a putea prinde răsăritul. Julio a fost întâmpinat la aeroport de Radu Mazăre. Primarul Constanţei a declarat că vrea să-şi ia concediu pentru a-i fi şofer lui Julio pe perioada şederii sale în oraş.

Concertul de la mare va avea loc sâmbătă, fiind ultimul pe care Iglesias îl susţine în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici