Julio Iglesias şi Costel Busuioc vor cânta în duet

Cântăreţul Julio Iglesias şi Costel Busuioc, supranumit "Pavarotti din Carpaţi" vor concerta împreună în patru mari mari oraşe din România, la mijlocul lunii iulie, în cadrul unui proiect denumit "Artă contra drog", a anunţat Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului .

43 afișări
Imaginea articolului Julio Iglesias şi Costel Busuioc vor cânta în duet

Julio Iglesias şi Costel Busuioc vor cânta în duet (Imagine: Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut, vineri, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, de reprezentanţii Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), organizatorii turneului.

"În acest an electoral, majoritatea artiştilor autohtoni au angajamente, aşa că am apelat la o vedetă internaţională, Julio Iglesias şi la un tânăr talent aflat în ascensiune, Costel Busuioc. Concertele vor avea o durată de două ore, fiecare artist va avea interpreta propriile melodii, însă va axista şi un duet. Primul concert va avea loc în 14 iulie, la Cluj, al doilea va fi în 16 iulie, la Iaşi, urmat de cel de la Constanţa, pe 19 iulie şi la Braşov, probabil pe 22 iulie. Încă mai negociem pentru Braşov, în rest totul a fost stabilit”, a declarat Anghel Stoian, vicepreşedinte CIADO.

El a precizat că, în general, concertele se vor desfăşura pe stadioane, iar intrarea va fi contra cost, la preţuri care vor fi comunicate în cel mult o săptămână.

"Încă mai calculăm bugetele acestor spectacole. Preţul biletelor va trebui să acopere cheltuielile de organizare”, a subliniat Stoian.

Turneul „Artă contra droguri” face parte dintr-un proiect amplu al CIADO, care vizează conştientizarea populaţiei cu privire la amploarea şi riscurile consumului de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici