Justin Bieber, dat în judecată de un fotograf pe care l-a lovit cu maşina | VIDEO

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost dat în judecată de un fotograf, pe care l-a lovit cu maşina, în anul 2017, relatează tmz.com.

132 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber, dat în judecată de un fotograf pe care l-a lovit cu maşina | VIDEO

Justin Bieber, dat în judecată de un fotograf pe care l-a lovit cu maşina | VIDEO

Incidentul s-a petrecut în faţa unei biserici din Beverly Hills, Los Angeles, după ce Bieber a plecat de la o slujbă. În timp ce ieşea cu maşina, artistul a accidentat un fotograf, pe nume William Wilson. Justin Bieber a oprit imediat maşina, a încercat să îi ofere victimei primul ajutor şi a rămas la faţa locului până la venirea poliţiei.

Autorităţile au decis să nu îl pună sub acuzare pe Bieber şi au clasificat incidentul ca fiind un accident provocat de paparazzi. Aceştia se aflau în stradă, iar poliţiştii au considerat că artistul l-a lovit din greşeală pe Wilson fiindcă s-a simţit derutat de comportamentul agresiv al fotografilor.

William Wilson a decis să îl dea în judecată pe cântăreţ, susţinând că acesta a condus neglijent. Fotograful a declarat că accidentul suferit i-a provocat "dizabilităţi permanente, l-a afectat emoţional şi la nivel general". El nu a specificat ce răni i-a provocat artistul, dar a publicat în mediul online o înregistrare cu el în spital, după incident.

În vârstă de 25 de ani, Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 şi 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici