Justin Timberlake ar putea prezenta ceremonia premiilor Oscar (Video)

Cântăreţul de muzică pop şi actorul american Justin Timberlake este unul dintre posibilii candidaţi pentru postul de prezentator al celei de-a 81-a gale a premiilor Oscar, care va avea loc pe 22 februarie 2009, la Kodak Theatre, Los Angeles, informează hollywood.com.

15 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake ar putea prezenta ceremonia premiilor Oscar (Video)

Justin Timberlake ar putea prezenta ceremonia premiilor Oscar (Video)

Organizatorii prestigioasei gale s-au declarat impresionaţi de naturaleţea şi umorul lui Timberlake, care, luna trecută, a prezentat premiile ESPY ("Excellence in Sports Performance Yearly Awards").

Surse din Academie au indicat că acesta ar putea să-i succeadă realizatorului de televiziune Jon Stewart în postul de maestru de ceremonii.

Timberlake a fost "one man show" la gala premiile ESPY, decernate la Los Angeles, în iulie. El a imitat mai multe vedete, printre care s-a numărat Jessica Simpson, prestaţia sa artistică făcând deliciul publicului.

În 2008, ceremonia de decernare a premiilor Oscar a fost găzduită de actorul de televizune Jon Stewart, care i-a succedat actriţei Ellen DeGeneres.

Printre gazdele ediţiilor anterioare ale ceremoniei premiilor Oscar s-au numărat Billy Crystal (de trei ori), Whoopi Goldberg (de două ori), Steve Martin (de două ori), Chris Rock şi Ellen DeGeneres.

De obicei, identitatea gazdei prestigioasei ceremonii de premii este dezvăluită cu aproximativ 4 luni înainte de ceremonie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici