Justin Timberlake - cel mai elegant bărbat din America

Cântăreţul pop Justin Timberlake, câştigător a şase premii Grammy, a fost plasat de revista GQ în fruntea listei "celor mai eleganţi zece bărbaţi ai Americii".

123 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake - cel mai elegant bărbat din America

Justin Timberlake - cel mai elegant bărbat din America (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cunoscuta revistă pentru bărbaţi l-a clasat pe Timberlake, în vârstă de 28 de ani, în fruntea acestui clasament, pentru impactul pe care acesta l-a avut asupra modei masculine, pentru dorinţa lui de a îşi asuma riscuri şi pentru "capacitatea lui de a stabili trenduri", prin includerea în garderoba personală a pălăriilor, a costumelor în trei-piese, a cravatelor subţiri şi a faptului că nu ezită să poarte barbă.

Desemnarea sa ca lider în topul eleganţei este o veste bună pentru Timberlake, deoarece linia vestimentară pe care el a lansat-o în este prezentată, zilele acestea, la Săptămâna modei de la New York.

Timberlake a declarat pentru GQ că a moştenit bunul gust în materie vestimentară de la tatăl lui vitreg, Paul Harless, un bancher care îşi aranjează în fiecare seară costumul pentru ziua următoare de muncă şi care arată la birou "precum Richard Gere în filmul «American Gigolo»".

În privinţa ideii lui Timberlake de a purta costumele cu pantofi de sport, artistul a declarat că a fost mai mult o chestiune practică decât una de design.

"Am purtat pantofi de sport pentru că nu puteam să dansez în pantofii pe care îi aveam. Nu puteam să fac piruete purtând pantofi asortaţi la costum. M-aş fi accidentat", a mărturisit Timberlake, care a devenit celebru mai întâi în cadrul trupei 'N Sync, iar apoi prin cariera solo pe care a început-o în 2002.

Alţi bărbaţi incluşi în lista "Celor mai eleganţi bărbaţi" au fost producătorul muzical Mark Ronson, care s-a clasat pe locul al doilea, şi fotograful Alex Lubomirski, care a ocupat a treia poziţie.

Acestora li s-au alăturat rapperii Kanye West şi T.I., actorul Jason Schwartzman şi magnatul din industria hotelieră Andre Balazs.

Justin Timberlake este un cântăreţ american de muzică pop, compozitor, producător, dansator şi actor. Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de către Lou Pearlman. Este câştigător a şase premii Grammy şi al unui premiu Emmy. În 2002 a lansat primul album solo, "Justified", care s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume.

Al doilea album al lui Timberlake se intitulează "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Trei single-uri extrase de pe acesta s-au clasat pe prima poziţie în SUA: "SexyBack", "My Love" şi "What Goes Around... Comes Around". Alte trei melodii au ajuns în top 20 sunt "Summer Love", "Love Stoned" şi "Until the End of Time". Până în ianuarie 2008, "FutureSex/LoveSounds" s-a comercializat în peste 8 milioane de exemplare. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de exemplare în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. El a fondat casa de discuri Tennman Records şi o casa de modă numită William Rast. Este proprietarul a două restaurante: Destino şi Southern Hospitality.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici