Justin Timberlake, Gwyneth Paltrow şi serialul "Boardwalk Empire", câştigători la Creative Arts Emmy

Justin Timberlake şi Gwyneth Paltrow s-au numărat printre vedetele recompensate la gala de decernare a premiilor Creative Arts Emmy, în timp ce serialul "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire" a fost marele câştigător, obţinând şapte statuete, sâmbătă, la Los Angeles.

168 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake, Gwyneth Paltrow şi serialul "Boardwalk Empire", câştigători la Creative Arts Emmy

Gwyneth Paltrow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a mai adăugat încă două statuete Emmy palmaresului său, pe care le-a câştigat ca actor de comedie invitat la "Saturday Night Live" şi co-autor al cântecului interpretat în show-ul de televiziune. Timberlake mai are două trofee Emmy, tot pentru actrivitatea din cadrul programului "Saturday Night Live".

Gwyneth Paltrow a primit o stauetă Emmy pentru interpretarea unei profesoare sexy în musicalul de comedie "Glee".

Primul sezon din "Imperiul din Atlantic City" a fost recompensat cu şapte stauete, în timp ce miniseria "Mildred Pierce", cu Kate Winslet, a primit trei trofee.

Pe de altă parte "Mad Men - Nebunii de pe Madison Avenue", care în ultimii trei ani a fost desemnat cel mai bun serial dramatic la Prime Time Emmy, nu a primit niciun premiu la gala de sâmbătă.

Premiile Creative Arts Emmy au fost decernate sâmbătă, în 76 de categorii, cu o săptămână înainte de decernarea Prime Time Emmy, pe 18 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici