Justin Timberlake renunţă la turnee

Cântăreţul american Justin Timberlake a declarat că intenţionează să renunţe pentru totdeauna la turnee după o ultimă serie de concerte de promovare a viitorului său album.

248 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake renunţă la turnee

Justin Timberlake renunţă la turnee (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul american a susţinut cel mai recent turneu al său, "FutureSex/LoveShow", pe parcursul întregului an 2007, în lumea întreagă, pentru a-şi promova cel de-al doilea album solo din carieră, intitulat "FutureSex/LoveSounds", lansat în 2006, informează femalefirst.co.uk.

De atunci, artistul american a luat o pauză în cariera muzicală, pentru a se concentra asupra rolurilor din filme. Justin Timberlake a jucat în "Reţeaua de socializare/ The Social Network", "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" şi "Friends With Benefits".

Timberlake nu a început încă să lucreze la următorul lui album solo şi, deşi a declarat că nu a renunţat la muzică, a recunoscut că nu mai este interesat de turnee mondiale, după ce a împlinit vârsta de 30 de ani, în luna iunuarie.

Întrebat de reporterii de la Vanity Fair dacă plănuieşte să lanseze un nou album solo în viitorul apropiat, cântăreţul american a declarat: "Chiar nu ştiu. Nu aş putea să spun că nu voi mai lansa încă unul. Aş spune că ar fi un pariu prost, dacă aţi paria pe acest lucru. Cred că voi mai susţine un singur turneu mare".

Artistul se bucură de o perioadă de pauză în carieră şi susţine că îi place să nu lucreze, deoarece în acest fel are timp să facă ceea ce doreşte.

"În această perioadă nu am dispoziţia necesară pentru a lucra. Vreau să nu am niciun program. Vreau să merg să văd meciul echipei de baseball Dodgers, dacă am chef să îl văd. Nu mi-am oferit niciodată în trecut şansa de a fi spontan. Cred că voi continua în acest fel până la sfârşitul anului. Singurul lucru pe care îl fac este să promovez filmele în care am jucat şi care vor fi lansate. Va fi distractiv, voi merge în multe ţări", a declarat cântăreţul american.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici