Justin Timberlake şi Jessica Biel au ajuns la o înţelegere cu revista Heat, care a publicat "un articol fals şi lipsit de fundament"

Cântăreţul Justin Timberlake şi soţia sa, actriţa Jessica Biel, au ajuns la o înţelegere cu revista Heat pe care au dat-o în judecată după ce aceasta a publicat "un articol fals şi lipsit de fundament" în care a pus sub semnul întrebării soliditatea căsniciei de doi ani a cuplului.

252 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake şi Jessica Biel au ajuns la o înţelegere cu revista Heat, care a publicat "un articol fals şi lipsit de fundament"

Justin Timberlake şi Jessica Biel au ajuns la o înţelegere cu revista Heat, care a publicat "un articol fals şi lipsit de fundament" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această revistă, specializată în articole şi ştiri despre celebrităţi, şi-a cerut scuze în mod public şi a retras acel articol, care conţinea o serie de fotografii cu Justin Timberlake realizate în timp ce starul american participa la o petrecere într-un club de noapte din Paris, potrivit bbc.com.

Timberlake şi Biel susţin că editorii revistei Heat au publicat un articol, în luna septembrie, care conţinea citate atribuite, în mod eronat, actriţei.

Cuplul american a depus o acţiune în justiţie contra revistei Heat, pe care a acuzat-o de defăimare, la Curtea Superioară din Dublin.

Avocaţii cuplului au confirmat faptul că Timberlake şi soţia sa au ajuns la o înţelegere cu editorii publicaţiei citate.

Detaliile financiare ale acestui acord nu au fost date publicităţii.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Cel mai recent al cântăreţului, "20/20 Experience", lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici