Justin Timberlake va cânta la Eurovision. Starul pop va face atmosferă în timp ce publicul votează

Justin Timberlake va face atmosferă sâmbătă, pe scena de la Eurovision, unde va cânta ultimul său hit, "Can’t Stop the Feeling", în intervalul de pauză în care publicul din toate ţările europene îşi va vota favoriţii, relatează The Guardian.

689 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake va cânta la Eurovision. Starul pop va face atmosferă în timp ce publicul votează

Justin Timberlake va cânta la Eurovision. Starul pop va face atmosferă în timp ce publicul votează

Unul dintre producătorii show-ului pentru competiţia Eurovision, Sven Stojanovic a declarat că "e o oportunitatate fantastică pentru noi că Justin Timberlake vine împreună cu formaţia sa să cânte la gala Eurovision de sâmbătă".

"Momentul va fi foarte special. Compozitorii suedezi Max Martin şi Shellback au scris şi s-au ocupat de producţia piesei "Can’t Stop the Feeling" în colaborare cu Justin.", a adăugat Sven Stojanovic.

Spectacolul pe care-l va prezenta Justin Timberlake la Eurovision va fi, cu siguranţă, pe gustul telespectatorilor americani. Pentru prima dată, anul acesta, competiţia muzicală Eurovision va fi difuzată şi în SUA. Piesa "Can’t Stop the Feeling" va figura pe colona sonoră a animaţiei "Trolls", produsă de compania Dreamworks şi este primul proiect muzical al lui Justin după trei ani în care nu a lansat nicio melodie.

Competiţia muzicală Eurovision va fi difuzată în cele 42 de ţări participante, dar şi în China, Kazakhstan, Portugalia, Noua Zeelandă şi SUA.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 35 de ani (31 ianuarie 1981) a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Cel mai recent al cântăreţului, "20/20 Experience", lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "The Social Network/ Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis.

Justin Timberlake este căsătorit cu actriţa Jessica Biel (din octombrie 2012), cu care are un copil, Silas Randall, născut pe 11 aprilie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici